USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У лікарні помер один із поранених після вибуху гранат в сільраді на Закарпатті

17 Грудня 2023 08:11
Стало відомо про першого загиблого у результаті підриву гранати депутатом сільради. Один із найтяжчих поранених у суботу, 16 грудня, помер у лікарні.

Цю інформацію ТСН підтвердили правоохоронці.

Як повідомив закарпатський журналіст Віталій Глагола, йдеться про 55-річного депутата Віктора Пряділя із села Березники. Раніше йому ампутували ногу. Він був в реанімації у важкому стані.

Відомо, що ще 21 поранений залишаються у лікарні.

Там і депутат, який жбурляв гранати у повну людей залу сільради.

Як повідомили в СБУ, депутат вже опритомнів, йому оголосили підозру у теракті, а його палату взяли під охорону поліції.

Журналісти навідалися до будинку депутата-підривника. Сусіди кажуть, чоловік опікувався старенькою матірʼю, поки вся родина жила за кордоном.

Читати ще: «Свідомі» депутати Покровського у Луцьку шантажем хочуть проштовхнути земельну оборудку, використовуючи військових

15 грудня, на Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав гранати. У поліції повідомили, що внаслідок події постраждали 26 осіб, шестеро з яких перебувають у важкому стані. Медики проводили реанімаційні заходи щодо підривника.

Слідчі кваліфікували подію як незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Окрім того, Служба безпеки України вносить відомості та розслідуватиме подію як терористичний акт. Батрину загрожує до десяти років ув'язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus