USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У лікарні помер пішохід, якого збило авто на Дубнівській у Луцьку

2 Лютого 2022 12:23
Пішохід, якого 27 січня на вулиці Дубнівській, збив водій Ford, помер цієї ночі в лікарні.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Слідчі Луцького РУП продовжують досудове розслідування за цим фактом, нині призначені та проводяться необхідні інженерно-транспортні та судово-медичні експертизи. Кримінальне провадження кваліфіковане за ч. 2 ст. 286 КК України: водієві, який на момент вчинення аварії був тверезим, загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, ДТП трапилася близько 16:00 поблизу кафе «Фора» на вулиці Дубнівській. Водій здійснив наїзд на чоловіка, коли той переходив проїжджу частину по пішохідному переході. Згодом з'явилось відео аварії, на якому видно, що авто рухалося зі значною швидкістю, і водій, скоріше за все, не планував пригальмовувати перед пішохідним переходом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 2 Лютого 2022 14:07
Якби відкрив очі, їхав повільніше, то людина була б жива. Зверніть увагу на цей пішехід. Тут водії літають. Поставити хоча б камеру! Щось треба робити!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus