USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Ліоні затримали озброєного чоловіка, який готувався «заколоти пасажирів трамваю»

29 Жовтня 2020 17:11
Поліція міста Ліон, розташованого в центральній частині Франції, затримала в четвер біля залізничного вокзалу озброєного ножем чоловіка.

Про це повідомив телеканал СNews з посиланням на джерела в поліції, пише УНН.

За інформацією, наданою правоохоронцями, чоловіка затримали з 30-сантиметровим лезом неподалік від міської залізничної станції Перраш.

Як повідомили місцевим журналістам правоохоронці – чоловік планував сісти в трамвай і почати «заколювати пасажирів». Також, за попередньою інформацією – чоловік родом з Афганістану, слідчі вилучили його мобільний телефон – для вивчення можливих контактів і точних мотивів.

Нагадаємо, в Ніцці терорист вранці 29 жовтня напав з ножем на відвідувачів базиліки Нотр-Дам. В результаті нападу загинули три людини; як уточнює Le Figaro, двоє з них – чоловік і жінка – були вбиті в самій базиліці, ще одна жінка – в розташованому поруч кафе, де вона намагалася сховатися від злочинця.

Пізніше стало відомо ще про один аналогічний напад. В Авіньйоні чоловік, озброєний ножем, з криком «Аллах акбар!» спробував напасти на поліцейських. Його застрелили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тверезий Показати IP 29 Жовтня 2020 18:23
Був минулого року в Німеччині. Німців бачив дуже рідко.Почути німецьку мову теж вдалось не відразу. Було враження, що попав чи то в Пакістан, чи то в арабську країну.
панчер до Тверезий Показати IP 30 Жовтня 2020 00:32
сестра живе в Лондоні багато років...Та сама фігня,тільки поляками розбавлена...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus