USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Любомлі через п’яного водія в лікарні опинились двоє людей

12 Березня 2018 13:42
ДТП сталася 10 березня на вулиці Володимирській у Любомлі, повідомляє прес-служба волинської поліції.

18-річний місцевий житель, перебуваючи за кермом «Volkswagen Golf» у нетверезому стані, ймовірно, не впорався з керуванням та злетів у кювет, де транспортний засіб перекинувся.

Внаслідок автопригоди 17 та 18-річні пасажирки «Volkswagen Golf» отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували. Ще один 19-річний пасажир легковика також травмувався, однак після огляду лікарів від госпіталізації відмовився.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Євробидло Показати IP 12 Березня 2018 13:50
Розпорядок дня Любомльського/Ковельського/Ратнівського би?ла: завезти контрабанду в Польшу, при цьому порушуючи всі ПДР, норми черги і поваги до людей. Вернутися в Україну. Пропити зароблені гроші, сісти п*яному на свої бляхи і їхати додому. І так щодня.
автоантон Показати IP 12 Березня 2018 14:14
бляхи_непричому#

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus