USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Любомлі оновлять стелу «Герої не вмирають!»

11 Липня 2018 16:58
У Любомлі розпочалися роботи із оновлення стели “Герої не вмирають!”, інформує Кордон.

На ній дотепер були розміщені фотографії загиблих учасників АТО Любомльського району. Проте з часом від погодних умов вони зіпсувалися. І тому бетонна конструкція потребує якісної захисної покрівлі.

Голова любомльської громадської організації ветеранів та учасників АТО “Миротворець” Олександр Лисенко звернувся до народного депутата Ігоря Гузя.

Підтримав ініціативу обранця Фонд Ігоря Палиці “Тільки разом”.

Зокрема, стелу покриють водостійкою фарбою, перекриють дах конструкції, а всі обличчя бійців викарбують на мармурових дошках з короткою біографією про кожного з героїв.

Нагадаємо, торік за кошти “соцеконому” капітально оновили центральну площу Любомля та з боку вулиці Української Армії для зручності автомобілістів облаштували парковку. Будівельні роботи здійснювали спільно: влада, бізнес та держава. Загалом на ці цілі частка субвенції сягнула 300 тисяч гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Липня 2018 17:52
Ще 5 метрів добавлять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus