USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Концерт-реквієм, присвячений «Небесній Сотні», у Луцьку

25 Березня 2014 18:18
Вшановуючи воїнів «Небесної Сотні», у Луцьку відбувся концерт і нагородження переможців конкурсу творчих робіт «Герої не вмирають».

Захід відбувся сьогодні, 25-ого березня, в центрі культури та дозвілля Східноєвропейського університету імені Лесі Українки.

під час концерту виступили з танцями, віршами та співами студенти СНУ імені Лесі Українки, викладачі та вихованці луцького Палацу учнівської молоді.

Концерт-реквієм розпочали зі спільної молитви. Потім під лемківську народну пісню «Гей, пливе кача...» вийшли на сцену дівчата зі свічками, в залі усі встали, дехто не стримував сліз та жалю за загиблими.
Під час концерту-реквієму нагородили учасників конкурсу творчих робіт, присвяченому героям «Небесної Сотні».
«Цей конкурс організувала директор центру культури та дозвілля СНУ імені Лесі Українки Леся Косаковська ще 28-го лютого. Нам надіслали більше 60 малюнків та стільки ж віршів. Ми вирішили не визначати тут переможців, бо це не доцільно, адже творчі роботи – це крик душі людей. Тому сьогодні нагороджуємо 20 чоловік дипломами у різних категоріях за роботи, які найбільше пройняли душі членів журі», - розповіла організатор концерту Анжеліка Арутюнян.
Серед переможців - головний спеціаліст відділу культури і туризму Жовківської РДА Галина Фесюк.
«Конкурс не потрібен для мертвих, а потрібен для живих, щоб ми пам’ятали про їх подвиг і не зрадили свою країну у тяжку хвилину», - каже Галина Фесюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
сумно Показати IP 25 Березня 2014 19:16
Почитал стихи и .............. коктейль молотова СВОБОДА ЖЕЧЬ ребят 18-19 лет из ВВ ЭТО КРУТО. Идет временная героизация государственного переворота за которую со временем станет стыдно всем. Властные воротилы и те и эти будут спекулировать смертями еще долго, жаль только народ, то есть нас с вами. Паны ругаются у холопов чубы трещат.
Я Показати IP 26 Березня 2014 03:57
Вже на даний час не сотня, а 101. Сашу Музичка застрелили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus