USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

У Любомлі освітлюватимуть вулицю за допомогою сонячних батарей

9 Липня 2017 10:42
У Любомлі відбулась презентація проекту "Сонячна енергія на благо громади", який був реалізований за участі Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" та громади Любомля.

Завдяки проекту відтепер вулиця Шевченка буде освітлюватись за допомогою сонячних батарей, які перетворюють сонячне випромінювання в електроенергію, повідомляють на сторінці Любомльської районної ради у Фейсбуці.

Хоча на сьогоднішній день використання сонячних батарей є досить рідкісним явищем для України, але тим не менше вони є найбільш перспективним відновлювальним джерелом енергії та з кожним роком все швидше починають проникати на наш ринок. Однією з причин цього є те, що цей метод одержання електроенергії є екологічним та енергозберігаючим.

Відкрила презентацію проекту представник Фонду "Тільки разом" у Любомльському районі Соломянюк Л.М. Також до слова були запрошені заступник голови районної ради Сачук Г.В., керуючий справами районної ради Хом’як О.А, голова міської ради Ющук Р.В, депутати міської ради та гості презентації.


Нагадаємо, 6 липня в Жидичині встановили першу у Ківерцівському районі 15 Kw станцію з сонячних панелей. 13 червня повідомлялося про запуск першої в Рожищенському районі сонячної станції 30 Kw.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus