USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ломбардах Ковеля знайшли коштовності, викрадені у Білорусі

2 Грудня 2019 21:31
Суд дозволив поліції вилучити з ломбардів ювелірні вибори, які були викрадені з помешкання в Булорусі.

На території Республіки Білорусь у серпні 2018 року шляхом віджиму віконної рами невідома особа проникла до приватної квартири і вкрала грошові кошти та ювелірні вироби, які належать трьом її мешканцям, пише Район.Ковель.

Загальна сума викраденого становить 24 тисячі 583 рублі. Слідство було доручено проводити слідчому з особливо важливих справ у розслідуванні злочинів проти власності.

Під час розслідування з’ясувалося, що викрадені ювелірні вироби знаходяться у двох ломбардах міста Ковеля – на бульварі Лесі Українки та вулиці Сагайдачного.

Слідчий комітет Республіки Білорусь у Мінській області, у провадженні якого перебуває кримінальна справа, звернувся до слідчого відділення Ковельського відділу поліції про надання правової допомоги, а саме подання клопотання до Ковельського міськрайонного суду з проханням вилучити з ломбардів міста ювелірні вироби.

Суд задовольнив дане клопотання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus