USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Лондоні 300 осіб зловили на нелегальній вечірці

24 Січня 2021 18:57
Поліція зловила 300 осіб на нелегальному рейві на північному сході Лондона.

Про це повідомляє Корреспондент.net з посиланням на Sky News.

У неділю, 24 січня, близько 1:30 ночі офіцери здійснили рейд на неліцензійну музичну подію в районі Хакні.

Організатори закрили двері на замок зсередини, а десятки тих, хто був на вечірці, втікали, коли офіцери входили всередину.

Загалом 78 осіб були затримані, їм виписали фіксовані штрафи в розмірі 200 фунтів стерлінгів за порушення правил карантину.

Загальна сума штрафів – 15 600 фунтів стерлінгів.

«Офіцери знову були змушені ризикувати здоров’ям, щоб мати справу з великою групою неймовірно егоїстичних людей, які були щільно упаковані в обмеженому просторі, забезпечуючи ідеальну можливість для поширення вірусу», – сказали в поліції.

Нагадаємо, що з 4 січня в Англії діє національний локдаун, вже третій за рахунком і такий же строгий, як перший. В уряді поки не бачать можливості його ослаблення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus