USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

Місцеві ініціативи, допомога родині бійця та борг котельні: зміни у бюджеті Луцька

29 Жовтня 2018 20:41
Кошти на реалізацію місцевих ініціатив, допомога родині загиблого бійця та понад 3 мільйони на повернення боргу за оренду котельні на Карбишева: низку змін до міського бюджету розглянули у профільній комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 29 жовтня.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, отримують субвенцію з обласного бюджету у сумі 1,673 мільйона гривень. З цих коштів 600 тисяч спрямують для управління освіти на обладнання для загальноосвітніх шкіл, 490 тисяч – на забезпечення хворих на цукровий та нецукровий діабет.

Ще 583 тисячі з обласного бюджету виділяють на співфінансування проектів місцевих ініціатив. Так, для ОСББ «Альянс-Луцьк» виділять 98 тисяч на проект «Облаштування тротуару у житловому масиві»; 96 тисяч – ГО «Центр освіти «Університет третього віку», проект «ІІ Міжнародний Фестиваль літньої Сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я»; ініціативна група м. Луцьк, проект «Облаштування огорожі житлових будівель на вул. Карпенка-Карого, м. Луцьк» отримає 98 тисяч; 98 тисяч – на благодійний фонд розвитку Луцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 22 – ліцей» «Школа радості», проект «На смугу перешкод – без перешкод»; 96 тисяч – на благодійний фонд розвитку комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 11-колегіум» «Ерудит», проект «Стежини здоров'я і сили»; 97 тисяч – для ГО «Волинський регіональний клуб рукопашного бою «Інсайт», проект «Захистиш себе – захистиш Україну».

Також пропонують збільшити видатки загального фонду бюджету міста департаменту соціальної політики в сумі 100 тисяч гривень для надання матеріальної допомоги сім’ї загиблого військовослужбовця, який брав участь в АТО та ООС на Сході України Юрія Лавренчука.

14,169 мільйона гривень становить субвенція на первинну ланку медицини. 350 тисяч становитиме субвенція на придбання житла для дітей-сиріт, також медичну субвенцію передає Смолигівська сільрада.

Департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» пропонують зменшити поточні видатки у сумі 137 тисяч гривень та спрямувати на оплату енергоносіїв. Також пропонують управлінню освіти зменшити видатки по закладах загальної середньої освіти на оплату праці з нарахуваннями в сумі 1, 375 мільйона гривень та спрямувати на оплату праці з нарахуваннями для вечірньої школи – 216, 4 тисячі гривень, навчально-реабілітаційного центру – 1, 159 мільйона гривень.

Окрім цього, зроблять низку перерозподілів коштів за загальним фондом міського бюджету.

Нагадаємо, що 3,348 мільйона гривень спрямують для ДКП «Луцьктепло», аби підприємство змогло погасити заборгованість за оренду котельні на Карбишева.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто дописувач Показати IP 30 Жовтня 2018 08:47
Сьогодні на вулиці +20,нагріємо батареї до почервоніння,відкриємо кватирки на зло всім і будемо тішитись,які ми працьовиті і розумні.А ще гарно співаємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus