USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькі навчальні заклади працевлаштовують нові кадри

3 Жовтня 2018 10:37
Для належної роботи навчальних закладів і забезпечення прав діток із особливим освітніми потребами до штату двох навчальних закладів міста введуть нових працівників.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 3 жовтня.

Керівниця управління освіти Зіновія Лещенко зазначила, що для належної організації освітнього процесу в закладах освіти міста, забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття відповідного рівня освіти, враховуючи їхні можливості, здібності та індивідуальні особливості розвитку, до штату двох навчальних закладах міста введуть двох нових працівників.

Так, комунальному закладу «Луцька загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 13» потрібен заступник директора з виховної роботи для забезпечення якісної роботи навчального закладу, шкільних, позашкільних, культурно-освітніх, оздоровчих заходів, організаційно-методичного супроводу класних керівників, класоводів, налагодження співпраці з батьківським колективом, громадським установами та організаціями.

«Заклад знаходиться в тій ситуації, яку неодноразово обговорювали. Тож, у зв’язку з закриттям корпусу, потрібно повернути віру в те, що він функціонує і функціонує належно», – сказала Зіновія Лещенко. Вона наголосила, що такі зміни не вимагатимуть додаткових асигнувань.

Своєю чергою, Дошкільному навчальному закладу (ясла-садок) № 38 комбінованого типу необхідний асистент вихователя на групу раннього віку, де перебувають двоє дітей із синдромом Дауна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus