USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Луцькій громаді демонтують понад 120 незаконних споруд

7 Лютого 2024 07:17
Департамент муніципальної варти Луцької міської ради оголосив тендер на демонтаж самовільно встановлених об’єктів, які розміщені на території громади без відповідних документів, із відновленням благоустрою.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 10 лютого. Аукціон стартує 12 лютого.

Очікувана вартість послуг – півтора мільйона гривень.

Як вказано, йдеться про демонтаж не менш як 120 незаконних об’єктів, як-от малі архітектурні форми, тимчасові споруди, гаражі, кіоски, металеві та дерев’яні конструкції, господарські споруди (сараї тощо), паркани, обмежувачі руху, шлагбауми, балки, запірні планки тощо.

Термін виконання робіт – з 1 березня до 31 грудня поточного року.

Обов’язкова умова участі в торгах – наявність відповідного обладнання та кваліфікованих працівників.

Читати ще: У Луцьку оштрафують голову ОСББ, яка встановила шлагбаум у дворі

Наприклад, для проведення демонтажних робіт учасник повинен мати наступну техніку: маніпулятори, автокрани, вантажні автомобілі-самоскиди, екскаватори-навантажувачі, мініекскаватори, лафети, причепи чи платформи, вантажні мікроавтобуси, необхідні електроінструменти тощо.

Також для демонтажу учасник має забезпечити роботу працівників, як-от: водії, різноробочі,кранівники, електрогазозварники, тракторист чи екскаваторник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 7 Лютого 2024 18:41
Знову зі старого базару почнуть. Крайній абзац- цікавий, охорона працівників, знищення демонстрантів, за рахунок того, хто виграє тендер. Хоче муніципальйо- чистенькими залишитися. Хто ж погодиться на таку собачу роботу???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus