USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обрали нового директора музею-скансену у Рокинях

23 Квітня 2021 22:28
У музеї історії сільського господарства Волині – новий директор. Ним став керівник спортивного клубу козацьких бойових мистецтв «Герць» Роман Ковальчук.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Віднедавна я офіційно приступив до виконання обов’язків директора музею історії сільського господарства Волині-скансен у Рокинях.

Попри ентузіазм та натхнення, розумію, скільки потрібно ще зробити. Маю бажання, щоб музей став затишним і зручним місцем для відпочинку, історичним осередком української культури та центром національно-патріотичного виховання дітей та молоді. Це місце чарівне і варте уваги.

На сьогодні, музей має недостатню матеріально-технічну базу, борг у понад 250 тисяч грн.

Будемо робити музей особливим місцем, долатимемо перешкоди, організовуватимемо різні заходи та фестивалі», – йдеться у дописі.

Як ми писали, депутати облради під час засідання майнової комісії погодили проєкт рішення про передачу частки обласної ради в музеї-скансені Луцькій громаді. Наразі у міській раді вивчають, як можна буде його розвивати, зважаючи на значну приватну частку активів закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Фалловер Показати IP 24 Квітня 2021 07:23
Рижисьорам зі скансену: Започаткуйте фестивалі "Бульба-Боровецьштадт" або бойової лєткі-єнькі в клуні !
Фало с до Фалловер Показати IP 24 Квітня 2021 10:20
Я тобі започаткую, і в клуні і штадтт буде.
Олександр Миколайови Показати IP 27 Квітня 2021 14:13
Я вірю, надіюсь і допомагатиму у розквіту і процвітанні Музею новому і молодому директору. Ось тільки не розумію: навіщо було обласній раді ставити його у статусі Т.В.О.?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus