USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У луцькій лікарні замінять ліфти

25 Травня 2018 17:11
На заміну двох ліфтів у приміщенні Луцької міської клінічної лікарні, що на проспекті Відродження, 13, через управління капітального будівництва Луцької міської ради спрямують 3,365932 мільйона гривень.

Про намір провести роботи із заміни ліфтів було оголошено через систему публічних закупівель. Аукціон для визначення переможця торгів розпочнеться 29 травня.

Передбачено, що заміну ліфтів та пов’язані з цим капітальні ремонтні роботи розпочнуть у червні та завершать у жовтні цього року.

Йдеться, окрім заміни самих ліфтів, про підсилення стін шахт ліфта, перекриттів, приведення до ладу стін, оздоблювальні та монтажні роботи.

Нагадаємо, завдяки співпраці з міською радою на потреби Луцької міської клінічної лікарні уже вдалося придбати генератор високовольтного імпульсного струму для літотриптора вартістю 1,5 мільйона гривень, рентгенівську трубку ангіографа за 2,4 мільйона гривень, три мікроскопи за 141,9 тисячі гривень та проведено низку ремонтних робіт.

Водночас цього року заплановано теж придбання рентгенівської установки на три робочих місця, а за наявності перевиконання бюджету – нового апарату ультразвукової діагностики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus