USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій міській раді звучали традиційні колядки і різдвяні пісні

10 Січня 2020 13:44
Колектив міської ради привітав чоловічий хор Української православної церкви. Вони виконували традиційні українські колядки та співали пісень про народження Господа, повідомили у Луцькій міській раді.

Послухати колядників прийшли перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Костянтин Петрочук, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, працівники міської ради.
Радник міського голови Ігор Поліщук зауважив, що приємно у ці святкові дні слухати піснеспіви, які розповідають про народження Ісуса Христа. “Дуже багато царів, диктаторів хотіли стати богом, але ми знаємо єдиного Бога, який став людиною. І це дійсно чудо. Вже більше двох тисяч років тому народився Ісус Христос. Ми знаємо багато режимів чи правителів, які хотіли заперечити факт його народження, хотіли стерти з людської пам'яті цю подію. Нині уже 2020 рік, і ми знову відзначаємо свято Різдва Христового. Це найкраще свідчення того, що зло не буде мати останнє слово на цьому світі і добро обов'язково переможе. Ми бажаємо усім мати це свято у серці. Добра, миру і злагоди”, - додав він.
З новорічно-різдвяними віншуваннями також сьогодні завітав аматорський колектив Волинської обласної організації УТОС “Лісова пісня”.

У сценічних українських костюмах колядники виконували твори про народження Ісуса Христа, віншували та бажали працівникам міської ради добра, щастя, достатку у Новому році.
Григорій Недопад щиро подякував колядникам від працівників міської ради за гарну коляду. “Вже багато років під час свят ми ви приходите до нас, аби привітати з Новим роком та Різдвом. Це чудова традиція, і сподіваюся, що вона і надалі буде продовжуватися. Бажаю вам натхнення, міцного здоров’я, Божої благодаті”, - зазначив він та вручив колядникам подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гога Показати IP 10 Січня 2020 14:03
Співали мабуть дуже гарно !!!! А от лиця депутатів ... Чогось кислі !!!
ку до Гога Показати IP 10 Січня 2020 14:57
бо потрібно було "дати" а не "взяти"
Лучанин Показати IP 10 Січня 2020 16:21
Послухали московських попів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus