USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцькій територіальній громаді утворять чотири старостинські округи

25 Жовтня 2021 13:01
У Луцькій територіальній громаді утворять Жидичинський, Боголюбський, Княгининівський та Заборольський старостинські округи.

Про це під час засідання постійної комісії з питань законності повідомила начальниця управління персоналу Луцької міської ради Віра Гудима.

З її слів, у зв’язку з набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост» від 14 липня 2021 року, у відповідності до прикінцевих та перехідних положень цього закону, кожна міська рада зобов’язана в тримісячний термін утворити старостинські округи.

Враховуючи територіальний розподіл, здійснений міською радою торік, пропонується створити старостинські округи:

1. Жидичинський з центром у селі Жидичин (місцезнаходження: 45240, Україна, Волинська область, Луцький район), до складу якого входить територія сіл Жидичин, Кульчин, Липляни, Озерце, Клепачів, Небіжка.

2. Боголюбський з центром у селі Боголюби (місцезнаходження: 45634, Україна, Волинська область, Луцький район), до складу якого входить територія сіл Боголюби, Богушівка, Тарасове, Іванчиці, Озденіж.

3.Княгининівський з центром у селі Княгининок (місцезнаходження: 45630, Україна, Волинська область, Луцький район), до складу якого входить територія сіл Княгининок, Буків, Зміїнець, Милушин, Милуші, Моташівка, Сирники, Брище, смт. Рокині.

4. Заборольський з центром у селі Забороль (місцезнаходження: 45623, Україна, Волинська область, Луцький район), до складу якого входить територія сіл Забороль, Антонівка, Великий Омеляник, Всеволодівка, Олександрівка, Одеради, Городок, Сьомаки, Шепель, Заболотці, Охотин.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Він Показати IP 25 Жовтня 2021 15:42
Прилуцьке з Дачним кому віддали?
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2021 16:54
Ті ж ліквідовані райони, тільки по іншому,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus