USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

У луцькому дворі встановили обмежувачі руху

27 Серпня 2018 09:44
Мешканці двору на проспекті Перемоги у Луцьку потерпали від потоку автівок, водії яких скорочували шлях поблизу їхнії будинків. Відтепер проблему вирішено - у дворі встановили обмежувачі руху машин. Про це на своїй сторінці в мережі написав перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

"Ушкодження будинків і майже безперервний потік машин – такі неприємності виникли у мешканців проспекту Перемоги, 20, 22 після того, як їх невеличкий двір почали масово використовувати водії, бажаючи скоротити собі дорогу. Із проблемою лучани звернулися до мене під час особистого прийому.

На прохання людей нещодавно встановили тут обмежувачі руху, як єдину можливість захистити старі будинки від небезпечних вібрацій, а також уберегти мешканців від небезпеки втрапити під машину, адже дорога тут настільки вузька, що автомобілі проїжджали біля самих дверей під’їздів. Прошу водіїв узяти до уваги факт встановлення обмежувачів і оминати двори цих будинків, поважаючи право мешканців на спокійне і безпечне життя", - йдеться у дописі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ен Показати IP 27 Серпня 2018 09:48
Герої. Спочатку демонтували, а потім героїчно поставили назад!
Вах до Ен Показати IP 27 Серпня 2018 10:03
А як тепер швидка з пожаркою проїдуть????
здравомислячий до Вах Показати IP 27 Серпня 2018 14:48
Для пожежної машини і для швидкої це не є перешкода!Це перешкода тільки для легкових машин!
Коля Показати IP 27 Серпня 2018 10:11
Пожежна точно проїде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus