USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Луцьку на бульварі Дружби Народів демонтували незаконні обмежувачі руху

7 Грудня 2023 18:44
На Волині тривають заходи із впорядкування прибудинкових територій, де розміщені обмежувачі руху.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

7 грудня у Луцьку на бульварі Дружби Народів працювали рейдова група працівників ДСНС та муніципальної варти – оглянули прибудинкові території, де встановлені незаконні обмежувачі. Аби наочно продемонструвати, що об’їзд таких перешкод та звільнення проїзду від хаотично припаркованих автомобілів вимагає додаткового часу, рятувальники вивели на маршрут пожежно-рятувальну техніку.

Читати ще: У Луцьку оштрафують голову ОСББ, яка встановила шлагбаум у дворі

Відповідно до розпорядження Луцького міського голови, такі перешкоди підлягають демонтажу, тож обмежувачі на бульварі Дружби Народів у Луцьку демонтували, аби звільнити проїзд.
Такі ж роботи передбачені й за іншими адресами в обласному центрі, де доїзд до будинків ускладнений.

Крім того, демонтовано обмежувачі руху за шістьома адресами у Ковелі та бетонні півсфери за двома адресами у селищі Благодатне Нововолинської громади.

Читати ще: У Луцьку демонтували скандальний паркан, на який скаржилися люди

Зауважимо, незаконні бетонні та металеві конструкції, шлагбауми, металеві огорожі та інші штучні перешкоди створюють труднощі проїзду пожежно-рятувальної техніки, автомобілів екстреної медичної допомоги та комунальних служб у двори багатоповерхових будинків. На об’їзд таких перешкод у випадку надзвичайної події оперативні служби затрачають дорогоцінний час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мах Показати IP 7 Грудня 2023 19:10
Ура, супер!
Анонім Показати IP 8 Грудня 2023 09:06
А на Червоного Хреста біля Ощадбанку слабо? А на Червоного Хреста біля перукарні слабо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus