USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому пологовому будинку – двоє хворих на коронавірус

31 Серпня 2020 20:04
Станом на 31 серпня у Луцькому клінічному пологовому будинку перебувають дві пацієнтки з підтвердженим коронавірусом і одна – з підозрою на цю недугу.

Про це повідомили в адміністрації закладу, пише ВолиньPost.


Інформують, що ситуація – під контролем, хворі – у задовільному стані. Жодна з них не підключена до апарату штучної вентиляції легень.

Додають також, що Луцький клінічний пологовий будинок – заклад першої хвилі госпіталізації хворих на коронавірус, тож усіх вагітних жінок з області, у яких виявляють недугу, мають госпіталізовувати інфекційною бригадою саме сюди.

Більше того, зауважують, що заклад повністю забезпечений усім необхідним, тут дотримуються протиепідемічних заходів. З хворими на коронавірус працюють окремі команди медиків у окремих, спеціально облаштованих під ці потреби приміщеннях.

Загалом у Луцькому клінічному пологовому 36 ліжок передбачені для лікування хворих на коронавірус та пацієнток з підозрою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus