USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

У Луцькому районі майже 140 споживачам тимчасово вимкнуть газ

22 Травня 2024 20:18
У селі Шклинь Луцького району тимчасово від’єднають від системи газопостачання споживачів на таких вулицях: Молодіжна, Садова, Шевченка, Стуса, Баївська та село Шклинь 2. Всього – 139 споживачів.

Про це повідомляє волинська філія «Газорозподільні мережі України».

Газовики Горохівської дільниці Володимирського управління експлуатації газового господарства планують провести ремонтні роботи на газопроводі високого тиску в селі Шклинь з 09:00 27 травня до 17:00 28 травня.

«Виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті!» – наголошують газовики.

Читати ще: 12 сіл Ковельщини тимчасово залишаться без газу

Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проєкту газифікації, наявність актів перевірки і прочищення димових та вентиляційних каналів.

Читати ще: Волинська філія «Газмережі» перевірить мережі у майже 1000 будинках

Також акцентують на необхідності укладення договорів на обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання помешкань споживачів. Для цього потрібно звернутися до найближчого Центру обслуговування клієнтів Волинської філії «Газорозподільні мережі України».

Відновлення газопостачання відбудеться після завершення ремонтно-профілактичних робіт за умови доступу до газоспоживчого обладнання в помешканнях клієнтів, квартирах чи приватних будинках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus