USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькому районі під час пожежі постраждала 34-річна жінка

25 Січня 2022 10:24
Протягом доби волинські рятувальники загасили чотири пожежі, що виникли у будинках та житлових будівлях.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

24 січня о 09:42 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Тростянець Ківерцівської громади Луцького району.

На місце події були направлені черговий караул 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ківерці Головного управління ДСНС у Волинській області та працівники місцевих пожежних команд с. Журавичі та смт Колки.

Під час гасіння пожежі отруєння чадним газом отримала власниця 1987 р.н., яка госпіталізована в Ківерцівську центральну районну лікарню.
Пожежа локалізованаа о 10:28 та ліквідована о 10:50. На місці працювало 3 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

Того ж дня 19:10 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Гішин Ковельського району.

На місце події виїхали рятувальники 19-ї, 4-ї ДПРЧ м. Ковеля та працівники місцевої пожежної команди села Доротище. По прибуттю на місце події встановлено, що горить шлаковий житловий будинок. Пожежу локалізовано о 20:11 та ліквідовано о 21:31.

У результаті пожежі вогнем знищено дерев’яне перекриття, покрівля, внутрішнє оздоблення стін та речі домашнього вжитку.

На гасіння пожежі залучались 3 одиниці техніки та 9 чоловік особового складу. Імовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.

О 20:20 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев'яного житлового будинку в селі Броди Ратнівської громади Ковельського району.

На місце події виїхали рятувальники 14-ї ДПРЧ смт Ратне та працівники місцевої пожежної команди с. Гірники.

Горіння о 20:50 локалізували, о 21:00 ліквідували. Вогнем пошкоджено 60 м ² перекриття, 120 м² стін, та речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – порушення правил влаштування та експлуатації пічного опалення.

О 22:50 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про те, що у селі Осереби Ковельського району горить господарська будівля.

На місце пожежі направлено черговий караул 17-ї ДПРЧ смт Турійська, працівників місцевих пожежних команд с. Перевали та смт Луків.

По прибуттю рятувальниками встановлено, що горить господарська будівля, прибудова до житлового будинку. Загорання локалізували о 23:50, ліквідували о 00:10. На гасіння пожежі було задіяно 3 одиниці техніки та 9 чоловік особового складу. Причина загорання наразі встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
911 Показати IP 25 Січня 2022 11:20
Видно що комин неоштукатурений . Вся причина загоряння

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus