USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцькому районі спіймали п’яного тракториста: він хотів відкупитися за 500 гривень

5 Серпня 2020 23:04
У селі Коршів Луцького району спіймали п’яного водія трактора. Чоловік намагався «порішати» з патрульними за 500 гривень, натомість заплатить понад 10 тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 9 травня у селі Коршів Луцького району патрульні зупинили повнопривідний трактор марки «Dong Feng», за кермом якого перебував водій з ознаками алкогольного сп`яніння.

Йому запропонували пройти тест на рівень алкогольного сп’яніння на місці, однак той відмовився. Натомість він, перебуваючи на задньому сидінні службового автомобіля, запропонував патрульним 500 гривень неправомірної вигоди, аби його не притягували до адміністративної відповідальності.

Обвинувачений та прокурор уклали угоду про визнання винуватості, тож тракторист заплатить 10200 гривень штрафу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Г Показати IP 6 Серпня 2020 08:35
Тільки трактористів вони вміють затримувати,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus