USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому ЦНАПі молода сім'я після народження дитини оформила одразу всі документи

15 Березня 2019 20:46
У Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку вперше вручили свідоцтво про народження дитини.

15 березня щасливі батьки, Євген та Юлія, отримали свідоцтво особисто від секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта, повідомили на офіційній сторінці ЦНАПу у Facebook.

Зазначимо, що послуги з державної реєстрації актів цивільного стану доповнили комплексне надання адміністративних послуг за моделлю «Життєва ситуація», які вже надаються через ЦНАП у місті Луцьку.

Молоді батьки за одне відвідування департаменту одночасно здійснили державну реєстрацію народження дитини та отримали свідоцтво про народження; провели реєстрацію місця проживання дитини, оформили призначення та виплату державної допомоги при народженні дитини, зареєстрували дитину в електронній черзі у дошкільний навчальний заклад міста Луцька.

Зауважимо, народжена дитина у родині є третьою, тож одночасно батьки ще й оформили статус багатодітної сім’ї та отримали відповідне посвідчення.

«Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт разом з директором департаменту ЦНАП Ларисою Карп’як вручили молодим батькам пам’ятні подарунки, зокрема і картку клієнта на позачергове обслуговування у ЦНАП», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 16 Березня 2019 08:20
Ще якихось років п'ять тому про цнапи можна було тільки мріяти. Як же я раніше шукав блати просто для безперешкодного доступу до елементарних державних послуг, стояв у чергах у паспортних столах, відділах державних реєстраторів.... Хоча про що це я... нічого не змінилося, Порошенка геть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus