USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцький ЦНАП – приклад реформи стосунків влади та людей, – експерт

20 Червня 2017 23:38
Експерт програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» Ігор Абрамюк лишився приємно враженим, відвідавши Луцьк. Він наголосив, що луцькі посадовці показують приклад для наслідування у реформуванні відносин між владою та громадянами.

У Луцьку Ігор Абрам’юк приїхав на дводенний семінар з обміну досвідом «Кращі практики місцевого самоврядування у сфері надання адміністративних послуг», організатори якого стали Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, представники Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні».

«Фактично те, що ми тут бачимо, - це реформа стосунків влади та людей, і в Луцьку вона зроблена дуже добре. Ми пам’ятаємо, що раніше громадяни благали владу про послуги, а тепер мешканці населених пунктів просто приходять за ними і влада якісно виконує свою роботу. Я приємно вражений роботою луцького Центру надання адміністративних послуг. Найбільше, що мені тут сподобалося, як чітко організована робота. Звісно, я розумію, що усе це тримається виключно на людях, які тут працюють, які керують центром та які підтримують його роботу», - ділиться враженнями експерт програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» Ігор Абрам’юк.
На семінарі був присутній і виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук, який подякував колективу за роботу та зауважив, що луцький ЦНАП є одним із найкращих в Україні.
«За 5 місяців 2017 року Луцький ЦНАП прийняв 105 тисяч відвідувачів. Щодня від 800 до 1500 відвідувачів. Надається 325 послуг. На сьогоднішній день відбувається добудова ЦНАПу. Також плануємо відкрити філію у 33-му мікрорайоні. Це дасть можливість зробити наші послуги ще доступнішими та комфортнішими», - розповів Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волинянин Показати IP 21 Червня 2017 07:58
Чи можу вклеїти фотокартку в Луцькому ЦНАПі чи потрібно їхати по місцю приписки???
Андрій до Волинянин Показати IP 21 Червня 2017 10:14
Спитай 777-888 - ЦНАП.
Олександр Показати IP 21 Червня 2017 09:41
Нда. Який Ігор молодець. А чому ж журналісти не пишуть, що черги в ЦНАПі - треба займати з 5-ї ранку? І не завжди встигнеш. Будьте об'єктивними!!!
Радий Показати IP 24 Червня 2017 10:01
Дякуємо Миколі Ярославовичу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus