USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому ЦНАПі працює послуга кур’єрської доставки документів додому. Як скористатися

3 Лютого 2021 11:10
У зв’язку з пандемією COVID-19 у департаменті «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» запровадили кур’єрську доставку документації за адресою проживання замовника електронних послуг.

Як це працює і хто може скористатися нововведенням, розповіли під час засідання виконкому Луцької міської ради 3 лютого.

Як розповіла директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як, таку послугу, як замовлення доставки документів, запровадили ще у 2020 році, у період пандемії. Однак не всім мешканцям Луцької територіальної громади відомо про це.

Зі слів посадовиці, кожен замовник послуг ЦНАПу може скористатися послугою замовлення доставки документів поштою.

«Це дуже зручно для мешканців віддалених територіальних громад, до прикладу, для людей, які проживають у Турійському чи Ратнівському районах», – каже Лариса Карп’як.

Відвідувачі ЦНАПу можуть замовити в адміністраторів кур’єрську доставку документів з оплатою після їхнього отримання. Вартість доставки кур’єром становитиме від 40 гривень, в залежності від ваги посилки.

Водночас Лариса Карп’як повідомила, що станом на сьогодні луцький ЦНАП надає понад 65 видів електронних послуг. Загалом же універсальні адміністратори у департаменті надання адміністративних послуг можуть прийняти документи на 321 послугу.

Так, за минулий рік серед прийнятих вхідних пакетів документів було лише 0,5% відмовних рішень, а підставою для цього була або невідповідність документа, або неправдиві дані заявника.

Окрім того, відтепер кожен відвідувач має змогу оцінити якість надання послуги адміністратором ЦНАПу за допомогою QR-кодів, розміщених на поверхні робочого стола. На думку очільниці ЦНАПу, це дасть змогу керівництву краще оцінити роботу персоналу, а також врахувати всі помилки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus