USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькому ЦНАПі ввели попередній запис

30 Червня 2017 12:14
У Луцькому ЦНАПі відтепер можна здійснити попередній запис на прийом для подання документів на отримання адміністративних послуг.

Про це повідомляє прес-служба департаменту “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку”.

Для отримання талона попереднього запису, необхідно звернутися до консультанта на рецепції. В талоні буде вказано номер в електронній черзі, дату, час прийому та назву послуги.

При зверненні у ЦНАП треба взяти з собою паспорт громадянина України та необхідний перелік документів. У разі представлення інтересів іншої особи обов’язково має бути доручення.

«Рекомендуємо Вам завчасно прийти в Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку та уважно слідкувати за викликом на моніторах електронної черги», - зазначається у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus