USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У луцькому училищі відремонтують майстерні для автослюсарів

20 Січня 2022 22:12
Державний професійно-технічний навчальний заклад «Луцьке вище професійне училище», що на вулиці Бенделіані, 3, оголосив тендер на поточний ремонт майстерень для створення навчально-практичного центру підготовки слюсарів із ремонту колісних транспортних засобів.

Торги тривають на сайті державних закупівель. Тендерні пропозиції прийматимуть до 25 січня. Очікувана вартість робіт становить 157 463 гривні.

За ці кошти, відповідно до технічних характеристик, планують провести такі роботи: улаштування бетонних покриттів, встановлення пластин у бетонне покриття, демонтаж неробочого обладнання, розбирання основи під підлогу з бетону та гравію, розробка ґрунту всередині будівлі в котлованах, армування підстильних шарів, улаштування залізобетонних фундаментів під обладнання, улаштування обшивки коробів гіпсокартонними і гіпсоволокнистими листами з улаштуванням металевого каркасу, встановлення радіаторів опалення, прокладання кабелів, електромонтажні роботи тощо.

Усі роботи хочуть закінчити до кінця поточного року. Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме три роки.

Відзначимо, що слюсар із ремонту колісних транспортних засобів проводить технічне обслуговування, розбирання, ремонт, заміну, зварювання, складання і регулювання вузлів автомобілів, розбраковує деталі після розбирання і миття, здійснює статичне і динамічне балансування деталей і вузлів, виконує операції зі зміни ресор і радіаторів, свердління отворів і нарізання різьби, виготовлення прокладок, здійснює установку приладів і агрегатів електроустаткування за схемою, включення їх у мережу, установку запалення на розподільниках, їх перевірку на стенді, регулювання й усунення дефектів.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво Показати IP 20 Січня 2022 23:26
Молодці. От тільки з останнього абзацу я зрозумів що слюсарів готують ще по старій радянській прогармі для обслуговування ВАЗ, АЗЛК, ЗАЗ, ГАЗ, ЗиЛ, УАЗ тощо. Взагалі то старт непоганий але як вони з такими знаннями підійдуть до сучасних іномарок де прокладок вручну не роблять та й автоелектрика вже давно перейшла в розряд мікроелектроніки. Викладачі взагалі то в курсі про це?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus