USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому університеті відкрили центр кар’єрного консультування

13 Липня 2018 16:51
В рамках транскордонного проекту технічної допомоги Європейського Союзу в Луцькому національному технічному університеті відбулося відкриття Центру професійного і кар’єрного консультування.

Урочисте перерізання стрічки відбулося 13 липня у стінах ЛНТУ.

Так, метою проекту є створення інфраструктури для професійно-технічної підтримки студентів та випускників в університетах-партнерах, що забезпечить розвиток професійної та кар'єрної самоідентифікації випускників, об'єктивного підтвердження та представлення їх професійної компетенції роботодавцям на ринку праці України та Білорусі.

Зокрема, підвищення конкурентоспроможності молодих випускників на ринку праці України та Білорусі сприятиме покращенню умов життя місцевих громад шляхом зменшення напруженості на ринку праці; підвищить ефективність організацій роботодавців шляхом найму найкращих випускників, які мають інструменти демонстрації своїх професійних компетенцій.

Як наголосив ректор ЛНТУ Петро Савчук, сьогодні презентується проект за європейські кошти – до 100 тисяч євро.

«Можливості та потенціал цього центру просто колосальні не лише тим, що тут є базове програмне забезпечення, але й спеціалізовані продукти. Ми пишаємося, що взяли участь у цьому проекті, та сподіваємося, що європейська комісія також гідно оцінить нашу роботу. Також хочу побажати молодому поколінню, аби вони були активними та приходили до нас та вивчали свої можливості та формували висококваліфіковане освітнє середовище на Волині», - зазначив Петро Савчук.
Також на відкриття Центру професійного і кар’єрного консультування завітав голова Волинської ОДА Олександр Савченко, який зауважив, що молоді люди, які приходять навчатися і розуміють бачення свого майбутнього, - це дуже добре.
Опісля вітальних слів відбулося пере різання стрічки та демонстрація можливостей Центру професійного і кар’єрного консультування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus