USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Перцевий газ в ЛНТУ: у виші відновили навчальний процес

29 Березня 2018 13:10
У приміщенні корпусу «В» Луцького національного технічного університету стався інцидент із поширенням в повітрі перцевого газу. Відчувши запах невідомої речовини, зі скаргами на першіння в горлі та кашель, студенти та працівники ЛНТУ вийшли із приміщення на вулицю, очікуючи на приїзд газовиків. Наразі навчальні зайняття в університеті відновили.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі ЛНТУ.

За викликом, на місце події оперативно прибули представники ПАТ «Волиньгаз», які дослідили повітря на вміст отруйних речовин й запевнили, що небезпеки немає.

Як повідомив прес-службі вишу начальник аварійної газової служби ПАТ «Волиньгаз» Валентин Киричук, екстрений центр медицини катастроф нам повідомив про те, що в приміщенні університету на вулиці Львівській, 75 відчувається запах невідомої речовини.

«Ми виїхали, взяли із собою газоаналізатор, проаналізували повітря на склад природного й чадного газу. Цього ми не виявили, тим більше приміщення не газифіковане. Якщо і була якась стороння речовина, то вона не має складників природного чи чадного газу, можливо це перцевий газ чи щось подібне. Небезпеки немає», - зазначив Валентин Киричук.

До того ж в прес-службі ЛНТУ розповіли, що вже через 10 хвилин газ розсіявся, тож навчальні зайняття відновили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus