USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У луцькому виші «міряються» розумом студенти зі всієї України

19 Квітня 2018 18:12
Протягом 19-21 квітня у Луцькому національному технічному університеті відбуватиметься ІІ етап Всеукраїнської студентської Олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці», в якій візьмуть участь більше 100 студентів з 40 навчальних закладів.

Відкриття олімпіади відбулося 19 квітня.

Так, під час І етапу олімпіади кожен вищий навчальний заклад обирав переможця, який мав би представити виш у ІІ фінальному етапі олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці».

Зокрема, рішенням журі всі учасники олімпіади будуть розділені на 6 профільних груп відповідно до профілю навчального закладу: навчальні заклади, де дисципліна, з якої змагаються, є профільною, технічні навчальні заклади, технологічні та транспортні навчальні заклади, класичні економічні університети, педагогічні університети, а також сільськогосподарські навчальні заклади. Змагання складатиметься з двох етапів – комп’ютерне тестування, яким перевірять рівень теоретичних знань, а також виконання практичних змагань.
Ректор ЛНТУ Петро Савчук відзначив, що йому приємно другий рік поспіль в стінах університету відкривати такий масштабний захід, в якому беруть участь студенти з найкращих вишів України. Він привітав учасників, побажавши їм перемоги.

«Це велика честь проводити ІІ етап всеукраїнської олімпіади, адже це гарний кредит довіри. Я обіцяю, що це змагання буде максимально об’єктивним і чесним. Головне, щоб ви могли себе реалізувати та показати максимум своїх знань і творчості. Тому бажаю вам внутрішнього спокою, оскільки це дійсно випробування», - підсумував Петро Савчук.
Опісля привітальних слів учасники олімпіади зробили фото на згадку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus