USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцькому замку – другий день Lutsk food fest. Фото

15 Вересня 2019 16:38
Вже з самого ранечку кухарі розігрівали свої печі та гострили ножі – таким чином у Луцькому замку розпочався другий день ювілейного десятого гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest.

Тим часом, у замку з’являлися і перші відвідувачі, які завжди з радістю ідуть на фестиваль, аби не лише поласувати чимось смачненьким, а й побувати на виступах крутих артистів та послухати класні діджейські сети.

Для тих, хто не визначився, куди іти спочатку, встановили Колесо Фортуни, яке допоможе обрати власний маршрут на фестивалі.

Маленькі відвідувачі також не сумують, адже для них на території замку встановили три намети відповідно до вікових категорій.

Як і зазвичай, гості фесту мають змогу спробувати різноманітні страви: від шашликів та плову до бограчу і равликів. Вже ввечері фестивальників чекають виступи Сергія Гончаренка (Гітара), Юлії Поліщук, вавер бенду «Hot Brass Band», Dj Bodia Lutskiy, а тим часом Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує світлини з другого дня фестивалю.

Вже згодом очікуйте на електронних сторінках видання підсумкові фоторепортажі з гастрофесту.

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus