USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцькому зоопарку мавпа-крадійка відбирає у необережних відвідувачів прикраси

23 Червня 2022 21:48
У Луцькому зоопарку з вуха відвідувачки мавпочка-крадійка зірвала золоту сережку. Коштовну прикрасу жінці потім повернули.

Про це повідомили у Луцькому зоопарку.

Макака-лапундер на кличку Квітка дуже полюбляє прикраси і має гарну швидкість реакції. На її особистому рахунку – вже не одне «пограбування». Відвідувачі зоопарку залишалися без браслетів, окуляр, сережок, ключів, телефонів та багатьох інших дрібних речей. І траплялися ці оказії через те, що вони порушували безпечну відстань до вольєрів, із якої варто спостерігати за тваринами. А лапи приматів так «прикріплені» до тулуба, що пролазять у навіть незначні шпарини аж до передпліччя. Тож секунда справи – і ваше стає Квітчиним.

Коштовну прикрасу жінці потім повернули. І постраждала претензій до злодійки не має, оскільки сама спровокувала цей інцидент. А дирекція зоопарку вкотре просить вас, шановні відвідувачі, усвідомлювати специфіку підприємства, на території якого ви перебуваєте, прийшовши у зоопарк на гостину.

Зауважимо, поцуплене у відвідувачів не дуже легко повернути. Бо мавпочка просто так свій «приз» не віддає. Кожну річ у неї потрібно виміняти на щось, що у той момент їй видасться привабливим. Тож годувальниці йдуть у вольєр або з іграшками, або зі смаколиками та домовляються із макакою. Вони, до слова, навіть під час роботи знімають усі сережки-ланцюжки чи будь-які інші дрібні прикраси. Бо теж переконувалися на початках у блискавичних рухах Квітки.

«І ще одне уточнення на тему прикрас. У зоопарку знаходять вироби зі срібла. Якщо щось згубили, уточнюйте на касі. Працівники зоопарку все це з радістю повернемо власникам, якщо вони зможуть довести, що то дійсно їхня річ. Окрім того, маємо і дитячу сумку рожевого кольору, у якій зазвичай носять змінне взуття. Не соромтеся уточнити, якщо думаєте, що забули чи згубили своє у зоопарку.

Приходьте у місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста. Працюємо з 10.00 до 17.00, без вихідних. Ціна незмінна – 50 грн дитячий і 80 грн дорослий. Але пам’ятайте, що комфортне перебування у нас вам забезпечить дотримання простих правил, які розміщені на невеличких табличках на вольєрах. Ми цінуємо вас, тож цінуйте нашу працю та добробут і життя наших підопічних», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Italy Показати IP 25 Червня 2022 19:46
Сьогодні мавпочка з відвідувачки зняла окуляри. Видно ця красуня полюбляє модні речі і хоче бути в тренді...)
На Волині Показати IP 26 Червня 2022 08:17
Пам'ятаю, що в дитинстві в нашій місцині прикраси у вухах називали 'кульчики'. Думаю, що 'сережки' - це русизм від російської назви 'серьожки'.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus