USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькому зоопарку відновили екскурсії та змінили графік роботи

24 Березня 2023 08:51
У Луцькому зоопарку з 23 березня відновили екскурсії. У звіринці на місяць-півтора раніше, ніж зазвичай розпочався весняно-літній сезон.

Про це розповіла Суспільному директорка закладу Людмила Денисенко.

Зауважимо, звіринець змінив графік роботи із зимового режиму на весняний. З початку тижня двері зоопарку відкриті для відвідувачів з 10:00 до 19:00.

Зі слів Людмили Денисенко, 95 % колекції тварин вже можуть побачити відвідувачі. Каже, із зимової сплячки днями вийшли бурі ведмеді.

«Дуже приємно, що із зимової сплячки вони вийшли не зовсім схудлі, через те, що вони не харчувалися в цей період. Один ведмідь у нас лише, який ніколи не впадає в зимову сплячку, це той ведмідь, якого було знайдено у 2011 році біля села Брище», – розповідає Людмила Денисенко.
«З настанням тепла кількість відвідувачів у зоопарку помітно збільшилася», – каже годувальник тварин Андрій Грисюк. Додає: у нього додалося роботи біля тварин.
На першу в цьому році екскурсію приїхали учні гімназії № 4 із Ківерців.
Екскурсовод Світлана Соколюк розповідає дітям найцікавіші факти про мешканців зоопарку. Каже: за такої аномально теплої погоди, як для березня, весняний сезон у Луцькому зоопарку розпочався раніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus