USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцькому зоопарку врятували лелеченя

5 Липня 2022 22:55
У Луцькому зоопарку показали поповнення колекції пернатих.

Кілька тижнів тому до звіринцю привезли двох лелеченят, яких батьки викинули з гнізда. На жаль, одне пташеня виходити не вдалося. Як з’ясувалося під час розтину, у шлунку пташеняти було і скло, і затверділі грудки глини.

«Інше ж вперто бореться за життя. Спочатку теж було дуже складне. Але зараз уже їсть самотужки. Йому зробили власне штучне гніздо з ящика, підстелили туди соломи. І даємо їсти щотри години – діти є діти. Маля вже знає своїх доглядачів, тож особливо милотно, коли воно радісно їх зустрічає», – тішаться в зоопарку.

А загалом тут – 26 врятованих лелек. Основна частина – травмовані, тож літати не можуть. Вони житимуть у Луцькому зоопарку до своєї природної смерті. Але частина цілком одужали. Проте за той час так звикли до комфорту та постійного харчування, що просто не відлітають. Лише іноді відлучаються з території.

«Хтозна, може, й справді вам діток розносять?» – жартують у звіринці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus