USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькраді нагородили учасників АТО

21 Серпня 2018 08:45
Із нагоди святкування 24 серпня Дня незалежності України учасників АТО з Луцька нагородили відзнаками.

Вручення нагород відбулося під час оперативної наради у міській раді 21 серпня.

За особисту мужність, героїзм під час служби в зоні АТО нагрудним знаком 30-ї окремої гвардійської механізованої Новоград-Волинської Рівненської бригади посмертно було відзначено Романа Наюка. За нього відзнаку отримала його матір Ірина Наюк.

Своєю чергою, відзнаки ветеранів війни, учасників бойових дій було вручено бійцям, призваним на службу по мобілізації: Руслану Біруку, Антону Шарапову, Анатолію Лінкевичу, Андрію Пархомею, Мирославу Маціюку, Дмитру Гордіюку, Сергію Мережі, Миколі Самчуку та Андрію Чубку.

Як підкреслив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, потрібно висловлювати слова подяки тим, хто ризикує своїм життям заради нашого мирного життя.

«Дякуємо всім учасникам бойових дій. Ми повинні віддячувати всім хлопцям, які були на фронті», – наголосив Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus