USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцькраді планують заслухати звіти керівників найбільших комунальних підприємств

18 Червня 2018 10:29
Звіти керівників ДКП «Луцьктепло», «Луцькводоканалу» та ЛПЕ хочуть заслухати у вересні члени профільної комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань комунального майна та приватизації 18 червня.

Внести до плану роботи міськради на півроку звіти керівників найбільших комунальних підприємств запропонував член комісії Сергій Савчук. Йдеться про бачення стратегії розвитку підприємств.

Депутат Юрій Безпятко пропонував заслухати керівника ДКП «Луцьктепло» перед початком опалювального сезону, аби дізнатися терміни початку сезону, потреби підприємства тощо. Щодо ЛПЕ, хочуть почути про кількість транспортних засобів, планів та потреб підприємства. Члени комісії погодилися, що звіти доцільно заслухати у третьому кварталі року, у вересні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus