USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку 17 військовим надали службові квартири

16 Червня 2021 11:23
В обласному центрі Волині сімнадцятьом військовослужбовцям надали службові квартири.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 16 червня.

Так, члени виконкому затвердили рішення Комісії з контролю за забезпеченням військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей жилими приміщеннями про надання службових квартир в будинку на проспекті Перемоги, 34а військовослужбовцям Миронюку Сергію, Йосаку Віктору Васильовичу, Алєксєєву Олегу Віталійовичу, Смикову Павлу Аркадійовичу, Підлісному Ігорю Володимировичу, Поліщуку Сергію Олександровичу, Маковецькому Володимиру Вікторовичу, Шепєлєву Ігорю Миколайовичу, Марусі Дмитру Анатолійовичу, Шелусі Віталію Васильовичу, Семенчуку Тарасу Ігоровичу, Худику Василю Михайловичу, Решотці Олександру Григоровичу, Кузьмику Олександру Володимировичу, Бишевичу Анатолію Васильовичу, Скумбрію Олександру Олександровичу.

Окрім того, затвердили рішення комісії про надання службової трикімнатної квартири житловою площею 45,2 кв.м, загальною – 78,6 кв.м Гнідову Андрію Івановичу з сім’єю.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я мовчу Показати IP 16 Червня 2021 21:00
Всі військоматівські трудяги, давали уже льотчикам ,штурманам, бортстрілкам, бортінженерам -ці люди хоть якесь відношення мають до бойової роботи
Хакер до Я мовчу Показати IP 17 Червня 2021 07:57
Так ти і сам військоматовський, тільки що втік коли війна почалася.....
777 до я мовчу Показати IP 16 Червня 2021 22:43
Іди і тобі дадуть)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus