USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку багатоповерхівка на Перемоги залишилась без тепла

18 Лютого 2020 09:28
Через витік на мережі централізованого опалення на вулиці Привокзальній в Луцьку тимчасово припинено надання послуги для мешканців багатоквартирного житлового будинку на проспекті Перемоги, 21.

Про це повідомили у «Луцьктеплі».

Роботи з ліквідації витоку буде проведено 18 лютого. Про їх завершення та відповідне відновлення послуги обіцяють повідомити додатково.

Також зазначається, що завершилися роботи з ліквідації витоку на мережі постачання гарячої води на вул. Січовій, 3, у зв’язку з яким споживачі семи будинків були без послуги впродовж п’яти днів.

Як повідомлялося, через витік на мережі постачання гарячої води на вул. Січовій, 3 без послуги залишилися мешканці багатоквартирних житлових будинків на вул. Січова, 3, 3-а, 5, 7, 10 та вул. Дорошенка, 1, 1-а. У понеділок роботи на об’єкті завершили, а подачу гарячої води було відновлено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus