USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку біля «Експрес Там-Таму» серійний грабіжник вдарив чоловіка ножем в спину

9 Жовтня 2019 07:20
В обласному центрі Волині серійний грабіжник здійснив низку злочинів, в одному з яких навіть застосував ніж, вдаривши ним в спину потерпілому. На щастя, рана виявилася несерйозною.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що з 14 жовтня по 26 грудня минулого року обвинувачений здійснив низку злочинів, зокрема під приводом привітань витягнув з кишені потерпілого гаманець з 9,5 тис. грн, поблизу кафе «Coffee Gelato» витягнув у чоловіка, який спав на лавці, 3,5 тис. грн, а також витягнув з розстебнутої куртки у ще одного потерпілого гаманець.

Втім, цим чоловік не обмежився, адже в окремих випадках він застосовував до потерпілих насилля. Так, під час пограбування чоловіка поблизу супермаркету «Експрес Там-Там» на проспекті Відродження обвинувачений вдарив його в обличчя, після він впав. Потому грабіжник погрожував ножем чоловіку та під час боротьби наніс йому удар в задню поверхню грудної клітки. Після цього обвинувачений вкрав у нього телефон. На щастя, чоловік відбувся лише раною.

Окрім цього, обвинувачений знайшов під мостом на вулиці Ковельсьскій 28 патронів, які зберігав за адресою проживання до моменту вилучення працівниками правоохоронних органів.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю, розкаявся та просив суворо його не карати.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді п’яти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2019 08:23
Серійний грабіжник просив суворо його не карати???
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2019 08:36
Вчора читав новини,що чоловіку за викрадений мішок селітри дали 4 роки тюрми...тут купа пограбувань,побиття,ножове,патрони і....5 років тюрми...що за закони такі дивні?
Отакої... до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2019 08:43
мабудь,поділився непогано...
Анонім до Отакої... Показати IP 9 Жовтня 2019 10:09
Він попросив суворо його не карати,що то за держава така,де за мішок картоплі і за ножове поранення з пограбуванням дабть одинакові строки...
Х Показати IP 9 Жовтня 2019 10:07
"Знайшов під мостом на Ковельській 28 патронів", ми в ГТА, я не розумію? Як можна так просто "знайти"?
Лучанин Показати IP 9 Жовтня 2019 11:47
Це не держава виносить вирок, це судді і тільки вони крутять законами на свій россуд, а серійний грабіжник свою вину визнав повністю, розкаявся та просив суворо його не карати, марево якесь. Язик без кістки, що завгодно наплісти може!
Джек Показати IP 10 Жовтня 2019 09:14
У чоловіка який спав на лавці,витягнув 3.5грн???це шо за чоловік такий спав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus