USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку буде зупинка транспорту біля Нового ринку

21 Липня 2021 11:18
До переліку зупинок громадського транспорту у м. Луцьку, на яких дозволяється зупинка приміських автобусів та міського пасажирського транспорту для здійснення посадки та висадки пасажирів внесли зміни.

Відповідне рішення ухвалили члени міськвиконкому під час засідання 21 липня.

Нова зупинка з’явиться на вулиці Європейській біля Нового ринку. Як пояснюють в управлінні транспорту міськради, це рішення розробили для зручності пасажирів, які їдуть до Нового ринку.

Читати ще: Реманент, розсада та органічні продукти: у Луцьку – передвеликодній ярмарок

На згаданій зупинці будуть зупинятися як приміські маршрутки, так і міський електро- та автомобільний транспорт регулярних пасажирських перевезень. Зупинка називатиметься «Новий ринок».

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Їван з Гнідави Показати IP 21 Липня 2021 15:17
Нє, ну то капєц воопше ! Нова зупинка та й біля Нового ринку для нових тролєйбусів ше й на вул. Європейській - то ж тре так ! Напевно, вже й проїздні квитки будуть продавати за біткоїни ! Хоч би здачу мали чим давати !
Ігор луцький Показати IP 21 Липня 2021 18:39
Нехай щастить,..але я туда не поїду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus