USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку було «Гарно так» зі співаком Cheev. Фоторепортаж

10 Грудня 2022 10:58
Уперше в обласному центрі Волині з концертом побував білоруський співак Влад Чижиков (Cheev), який виконує пісні українською мовою. Автор хітів «Мрієшся» і «Гарно так» виступив на підтримку ЗСУ в Maximus Club.

Саме згадані треки розривають ТікТок, а впізнаваним в Україні він став з початку повномасштабної війни.

Родом Cheev з Мінська, співак виконує пісні і українською, і білоруською мовами. Здобувши досвід учасника музичних талант-шоу та кавер-виконавця в Україні та Білорусі, артист сформував власний стиль, у якому комбінує популярну музику з елементами інді, альтернативи.

«Не минає жодного дня, щоб я не думав про війну, яку розв'язала Росія в Україні. Перші місяці відчував лише безпорадність та провину за все, що відбувається. Через п’ять місяців у мене нарешті з'явилося бажання писати пісні. Можливо, своєю музикою я зможу хоч трохи допомогти українцям пережити цей страшний час. Слава Україні!» – писав співак у своїх соцмережах.
Під час виступу він довів, що в його репертуарі не лише два хіти, а й інші класні треки, зокрема він заспівав ліричні «Оберігати», «Ким завгодно», «Чекай» та енергійні «Драма», «Лото» і «Що це в нас».

Співак розповів лучанам, що коли пише пісні, відразу малює в думках образи та асоціації.

«Кожна пісня в мене з чимось асоціюється. Наступна пісня – це темний густий ліс серед нічного мегаполісу. А ще це пісня моєю рідною мовою «Водар», її українська назва «Аромат», – сказав Cheev.
Також артист надихається культурою інших країн, зокрема в Іспанії йому прийшла думка, що всі знають, як в тій чи тій країні веселяться, але ніхто не знає, як люди сумують. Там він слухав каталонську та іспанську музику, за мотивами якої написав свій трек.
Упродовж концерту луцька публіка танцювала та співала синхронно з виконавцем.
Насамкінець співак подякував лучанам за теплий прийом та послухав публіку, яка сказала співаку, що на Волині виступають на біс, заспівавши «Мрієшся» і «Гарно так».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Галинка Показати IP 10 Грудня 2022 13:00
Люди без світла сидять а вони танцують. Хлопців кожен день ховають.
Глюкоза Показати IP 10 Грудня 2022 13:41
Ого скільки шаболд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus