USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку частину вулиці залило гарячою водою

8 Листопада 2018 16:14
Спальний мікрорайон Луцька затопило гарячою водою. На вулиці Кравчука, що в мікрорайоні РАЦСу, «ріка», яка парує від високих температур води, розлилася на понад 100 метрів, — пише Твій Портал.

Таким чином комунальники ліквідовують наслідки невдалого ввімкнення опалення в одній із 9-поверхівок. Кількома днями раніше аналогічна «ріка» з паруючою водою вже протікала на згаданій «100-метрівці». Комунальники пояснили: «Ввімкнули батареї, стара труба не витримала тиску, лопнула, залила підвал і ми знову викачуємо воду з підвалу».

До слова, нещодавно подібна аварія була в сусідній 9-поверхівці – на Кравчука, 16. Однак, тоді прорив труби стався на горішньому поверсі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
опа Показати IP 8 Листопада 2018 18:26
А витрати розіб'ють на кінцевих споживачів(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus