USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Луцьку через аварію на лінії електропередач в людей згоріла техніка

19 Квітня 2021 12:24
У Луцьку в Старому місті з невідомих причин обірвалися електричні дроти. Через це трапилося замикання і в людей погоріла техніка.

Електрики з «Волиньобленерго», які були на місці, відмовилися будь-що коментувати журналістам, повідомляє телеканал «Аверс».

Пані Надія, яка живе на вулиці Драгоманова, каже, що такі проблеми з електрикою тут вже не вперше. Цього разу в неї згоріли ноутбук та пральна машина.

«Серйозні проблеми почалися ще в середині 2013 року, – розповідає жінка. – Було звернення до обленерго, думаю, телефонну розмову записували і її можна знайти. На тому кабелі, про який сказали, що він неробочий, піднімали не одне відро цементу. Відповідно був розрив, після чого замкнуло. Була пожежа. А тепер у нас проблеми з напругою».

«Постійно то мигає світло, то гуде холодильник, – додає пані Наталія. – Коли телефонуємо в обленерго, вони до жеку відправляють. От сьогодні все вимкнулося – і годину телефоном треба пояснювати, що нам потрібна допомога. Приїхали з десятого дзвінка сусідів».
А от в одному з кафе у Старому місті згорів кавовий автомат. Мало того, через вимкнення електрики еклери, які тут готували на замовлення, недопеклися.

В аптеці, яка також розташована у Старому місті, погоріли усі робочі комп’ютери.

Місцевих мешканців, які постраждали від перебоїв з електрикою, скеровують до жеку. Хто ж має відшкодовувати людям втрати і хто відповідає за надання якісного електропостачання у Старому місті, ми неодмінно з’ясуємо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 19 Квітня 2021 12:52
Життя в історичній частині має свої нюанси.
Василь до Анонім Показати IP 20 Квітня 2021 00:05
В нас на Соборності кілька років тому теж стався стрибок напруги, погоріла побутова техніка у цілому під'їзді - 5 поверхів, і по Аверсу також показували. Виходить що пр. Соборності - теж історична частина?
Луцько Показати IP 19 Квітня 2021 16:56
Може так заплановано у бюджеті розвитку міста. Поринути Старе місто в середньовічну атмосферу.
святий угольник Показати IP 20 Квітня 2021 12:18
з відомих причин - вони згнили, і все скоро згниє і посиплеться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus