USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку чоловік інсценував крадіжку власної Toyota, аби отримати страховку

29 Квітня 2021 22:15
В обласному центрі Волині судили чоловіка, який інсценував викрадення власного автомобіля Toyota, щоб отримати страхове відшкодування.

Луцький міськрайонний суд призначив йому покарання у виді одного року умовно.

Як ідеться у вироку, 21 січня з метою отримання страхового відшкодування волинянин звернувся в Луцьке РУП ГУНП у Волинській області про те, що невідома особа вкрала його автомобіль Toyota Camry 2012 року випуску, знаючи, що таким чином обманює працівників поліції. Авто тим часом перевезли у Ківерці.

У суді чоловік визнав свою вину, зазначивши, що добровільно з’явився до слідчого та зізнався у вчиненому.

Врахувавши всі обставини, суд призначив волинянину покарання у виді трьох років позбавлення волі, змінивши на рік умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
spec Показати IP 30 Квітня 2021 12:55
" У суді чоловік визнав свою вину, зазначивши, що добровільно з’явився до слідчого та зізнався у вчиненому. " Кто поверил ? Плюсуйте
Експерт Показати IP 4 Травня 2021 00:48
Ну Все началась сантабарбара

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus