USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку чоловік кидав петарди у квартирі

19 Листопада 2017 10:39
Луцьким полісменам надійшло завдання, що чоловік здійснює постріли у квартирі. На місці події інформація не підвтердилась: родич кидав петарди в помешканні, перебуваючи при цьому в стані алкогольного сп’яніння. Порушника доставили до міського відділку поліції, інформує прес-служба патрульної поліції.

Окрім того, вранці того ж дня екіпаж отримав виклик про нанесення ножового поранення.

У помешканні, на вулиці Огієнка, 41-річний чоловік завдав удару ножем своїй співмешканці. Медики вже надавали допомогу жінці, згодом її шпиталізували. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Ближче до вечора інспектори прибули на проспект Соборності, де було здійснено наїзд на пішохода. За попередньою інформацією, 66-річний потерпілий вибіг на проїзну частину на червоний сигнал світлофора для пішоходів, і водій зачепив його.

У ніч на 19 листопада, на вулиці Воїнів Інтернаціоналістів, патрульні затримали громадянина з предметом, схожим на рушницю, яка була заряджена. 43-річний чоловік мав ознаки сп’яніння, його доставили до відділку поліції, оскільки міг нести загрозу іншим.

Цієї ж ночі інспектори затримали нетверезого водія. Подія трапилась на проспекті Молоді, на чоловіка оформили відповідний протокол.

Шановні громадяни, близько 80% правопорушень здійснюються в стані сп’яніння, тож вживайте алкоголь відповідально, не сідайте нетверезими за кермо, бережіть своє і чужі життя!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus