USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку чоловіка засудили на 4 роки за пляшку «Jack Daniels» та три банки ікри

20 Січня 2019 11:52
На чотири роки три місяці засудили раніше судимого чоловіка за те, що він вкрав з супермаркету пляшку віскі «Jack Daniels» та відкрито викрав три банки ікри.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 10 січня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 6 вересня 2018 року раніше неодноразово судимий чоловік вкрав з супермаркету «Наш Край», що на вулиці Львівська у Луцьку, пляшку віскі «Jack Daniels» вартістю 284 гривні.

Окрім того, 21 вересня в супермаркеті «Салют», що на бульварі Дружби Народів, він викрав три банки ікри вартістю 526 гривень, однак його дії були помічені, тож він змушений був втікати.

Так, між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості.

Отож, суд затвердив угоду та призначив покарання у виді 4 років позбавлення волі, до того ж частково приєднав невідбуту частину покарання за іншим вироком – 3 місяці. Зазначимо, що таку міру покарання чоловік отримав через те, що раніше був неодноразово судимий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 20 Січня 2019 12:13
Може у нього було важке дитинство,може він їсти хотів....а ікру так не проковтнеш,треба запивати...
опа Показати IP 20 Січня 2019 12:18
Сумно за нашу країну((( Якби він вкрав на мільярди - отримав би умовно або взагалі виправдали.
През Показати IP 20 Січня 2019 13:25
За мільярд президента дають
лучанин Показати IP 20 Січня 2019 13:35
тримтіть злодії перед українським судом (але тільки дрібненькі).
Навуходоносор до опа Показати IP 20 Січня 2019 14:30
Миллиарды в Украине не воруют - их в наглую берут! У пострадавшего мужчины, к которому отношусь без ненависти и без симпатии, все-таки губа не дура - он настоящий знаток спиртного. Но он не учел одного: у нас страна "демократическая". А по поводу нашей "демократии" давно в сети ходит хороший анекдот. Мальчик украинского олигарха дома спрашивает папу: "А что такое демократия?" Отец ему и отвечает: "Понимаешь сынок, наша демократия - это такое обустройство, при котором сотни тысяч людей работают для того, чтобы я мог бюджетные финансовые средства, заработанные ими, свободно вывозить в офшоры, покупать на них особняки в Лондоне, содержать десяток любовниц, чтобы ты мог учиться в лучших частных школах Швейцарии, а твоя мама могла летать чартерными рейсами пить кофе с круасанами в Монако, чтобы наша семья могла ежедневно кушать омары, доставляемые спецбортом живыми прямо из Британии, месяцами отдыхать в Ницце и Куршавеле. А за все это те сотни тысяч работников, которых называют странным словом "электорат", должны быть нам бесконечно благодарны".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus