USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку чоловіка посадили на 5 років за вкрадені з «Єви» парфуми

3 Липня 2021 21:40
В обласному центрі Волині чоловіка, який вкрав парфуми з магазину «Єва», посадили на п’ять років та шість місяців.

Відповідний вирок виніс Луцький міськрайонний суд Волинської області.

5 січня минулого року раніше судимий чоловік таємно вкрав парфуми «Версаче Пур» в магазині «Єва 1606» на Привокзальному майдані, 1. Закупівельна вартість – 855 гривень.

У суді рецидивіст свою вину не визнав, зазначивши, що не вчиняв крадіжки, а справу проти нього сфабрикували. Незважаючи на це, його вину вдалося довести за допомогою доказів, зокрема запису з камер відеоспостереження магазину.

Врахувавши всі обставини, суд призначив крадію покарання у виді трьох років та шести місяців позбавлення волі, приєднавши до вироку два роки невідбутого покарання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 4 Липня 2021 00:23
Оце так країна абсурду , чиновники крадуть мільйонами, через підставні фірми з договорняками, де ціни на держ замовлення і державні потреби завищені в рази щоб чиновник собі вкрав пару мільйонів, то це не злочин і щей премії собі виписують, за розкрадання бюджетів, а за вкрадену палку ковбаси чи от парфуми 5 років дають тюрьми
опа Показати IP 4 Липня 2021 09:45
Країна бариг і закони для бариг((( Водія БМВ, який спричинив смертельну аварію засудили на 3 роки((( Порівняйте наслідки... Цю країну виправить лише суд лінча(((
Анонім Показати IP 4 Липня 2021 10:05
Заголовок некоректний. Чоловік- рецидивіст. І скоїв він не одну крадіжку, і був на умовному покаранні, яке йому призначив наш гуманний суд, і висновків не зробив і далі пішов красти. Тому після того, як зловили дали уже не умовний термін, а справжній, ще й додали те, що було призначене попереднього разу умовно.
Василь Показати IP 4 Липня 2021 12:32
Начебто по закону,а по суті -ідіотизм.То за коробку Рафаелло декілька років.,то за парфуми.А за зраду України,за мільярди вкраденого-покивали пальчиком."Хай живе наш суд.самий гуманний в світі,до самого себе і до всіх чиновників"!Правоохоронна система згнила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus