USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку демонтують 46 рекламних банерів та щитів. Адреси

21 Липня 2021 14:12
Власники засобів зовнішньої реклами повинні за 10 днів демонтувати рекламні конструкції.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, інспектори КП «Луцькреклама» виявили 46 одиниць засобів зовнішньої реклами, розміщених без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення.

На бульварі Дружби Народів, 7 розміщено банер на металевому каркасі на фасаді будинку. Власником вказаного засобу зовнішньої реклами є ТзОВ «Сальве». Також за цією адресою розміщено банер на металевому каркасі на фасаді будинку, власником якого є ПТ «Ломбард заставне товариство «Діамантовий дім» ТОВ «Монета» і компанія».

На вулиці Фабричній, 3 розміщено банери на вікнах, дверях та фасаді. Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є ПП «Торговий дім «ВО електрик».

На вулиці Ветеранів, 1-А розміщено банер на вікні та два банери в металевих рамках на фасаді будинку, власником яких є ТзОВ «ТД «Аванта». На вулиці Кравчука, 44 розміщено рекламний щит, власником якого є фізична особа-підприємець Марчукова В.М.

На проспекті Президента Грушевського, 14 розміщено банер на фасаді будинку «Готові окуляри». Також за цією адресою розміщено два банери на перилах, світловий бокс на фасаді будинку та рекламний прапорець із сюжетом «Аптека Бам». Власниками вказаних засобів зовнішньої реклами є фізична особа-підприємець Шаша Л.І. та ТзОВ «Подорожник Волинь» відповідно.

На проспекті Волі, 43 розміщений щит на фасаді будинку із сюжетом «Ремонт телефонів». Власником зовнішньої реклами є фізична особа-підприємець Єшкінін О.В.

Також на проспекті Волі, 60 розміщено два банери на вікнах, банер на металевому каркасі на фасаді та вісім банерів на фасаді будинку із сюжетом «Солодощі». Власником реклами є фізична особа-підприємець Григор’єва М. Б.

На проспекті Волі, 64 розміщено два банери та кронштейн на фасаді будинку від ПТ «Ломбард «Перший» ТзОВ «Мікрофінанс».

Як інформують у КП «Луцькрекдлама», інспектори надіслали власникам вимоги усунути порушення порядку розміщення зовнішньої реклами на території Луцької міської територіальної громади. Але їх порушники проігнорували. Крім того, до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області направили подання щодо порушення Закону України «Про рекламу» для накладання відповідних штрафних санкцій.

Власників частини рекламних банерів та щитів встановити не вдалося. Ці засоби реклами також демонтують.

Зокрема, це щит на опорі тролейбусної мережі з сюжетом «Хостел» та три банери на металевому каркасі на опорах розміром із сюжетом «Мегатон, медіа, магазин одягу» на перехресті вулиць Карбишева та Конякіна.

На вулиці Карбишева, 1 розміщені три щити на світловій опорі із сюжетом «Кінокомплекс», з сюжетом «BMparts» та з сюжетом «Столи та стільці». На вулиці Карбишева, 2 розміщено два щити на опорах тролейбусної мережі із сюжетом «Бобер».

На вулиці Клима Савури, 33 демонтують банер на паркані із сюжетом «Шини», а на проспекті Волі, 58 – виносну конструкцію із сюжетом «Магазин одягу».

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Виборці Показати IP 21 Липня 2021 15:06
Ну. нарешті скоро дійде черга і до демонтажу рекламоносіїв у сквері між ЦУМом, готелем 'Україна' та управлінням поліції ! Рівненські дизайнери вже зробили проект ландшафтної урбанізації сквера і громадськість одноголосно схвалила його. Тепер справа за міськрадою !
Лучанка Показати IP 21 Липня 2021 16:04
Як на мене, ті банери дають змогу людям краще орієнтуватися, для споживчих потреб, а витрачати кошти на утримання тих, хто знімає, це безглузде даремне витрачання коштів з місцевого бюджету... Нехай навпаки змусять платити власників за їх використання і всім буде на користь
Василь Показати IP 21 Липня 2021 17:21
ТЦ "Слон" по вул. Кравчука - великий банер з рекламою аптеки. Мало їм було вивіски - так ще й банер на півстіни вчепили. Мені здається, що банер таких розмірів - то є порушення існуючих норм і правил.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus