USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку демонтують рекламу, що має вигляд дорожніх знаків

15 Липня 2020 11:47
В обласному центрі Волині знесуть рекламу, яка має вигляд дорожніх знаків, адже для цього у власників, яких встановити не вдалося, немає відповідних дозволів.

Про це йшлося 15 липня під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради.

Так, на розгляд членів виконкому винесли проєкт рішення про демонтаж засобів зовнішньої реклами, що мають вигляд дорожніх знаків.

Член виконкому Михайло Щур поцікавився, хто є власником цієї реклами і чи не розглядало підприємство можливості взяти ці знаки на баланс та отримувати додатковий дохід.

В.о. директора комунального підприємства «Луцькреклама» Олексій Гальченко поінформував, що власника встановити неможливо. З його слів, ці знаки не можна взяти на баланс, адже для цього потрібно спочатку отримати дозвіл на розміщення, а це зробити неможливо, бо конструкції вже встановлені. Відповідно до законодавства спершу має бути дозвіл.

«Раніше дозволи на такі знаки надавали. Але наразі ми надсилали запит до патрульної поліції, то вони говорять, що відповідні договори не надавали», – зазначив Олексій Гальченко.

Натомість виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт наголосив, що це питання треба вивчити.

«Якщо така реклама відповідає вимогам нормативних документів, зокрема тієї ж поліції, то чому нам не оголошувати конкурс на неї? Треба вивчити це питання, адже це може бути додатковим доходом. Головне, щоб це було доцільно», – сказав Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Липня 2020 12:33
Казна пуста. Все доцільно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus