USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку демонтували 334 засоби зовнішньої реклами

20 Квітня 2017 14:43
У Луцьку постійно збільшується кількість засобів зовнішньої реклами, проте підприємці досить часто відмовляються розміщувати соціальну рекламу.

Про це повідомив директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський, який представив звіт діяльності підприємства за 2016 рік на засіданні постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 квітня.

Як розповів Олександр Ковальський, основні завдання «Луцькреклами» полягають у контролі за розміщенням і якістю зовнішньої реклами в місті, а також за своєчасною та відповідною її оплатою. Підприємство теж включає у свою роботу нагляд за розміщенням соціальної реклами та встановленням вивісок.

А зовнішня реклама у Луцьку постійно розвивається і, відповідно, збільшуються фінансові надходження до КП. Так, за 2016 р. підприємство одержало 4,999 млн грн доходу, із яких 80 % направило до бюджету міста.

Також директор компанії зазначив, що надходить багато скарг від містян щодо неналежного зовнішнього вигляду реклами, вивісок, а також стосовно безпечності засобів зовнішньої реклами.

До прикладу, лише за 2016 рік демонтували 343 неправомірних засоби зовнішньої реклами і вивісок. Також за останні два роки 90 % від усіх щитів у міру необхідності, зокрема через їх заіржавілість, привели в належний стан.

Гірша ситуація склалася із розміщенням соціальної реклами, адже, як підкреслив Ковальський, приватні підприємства відмовляються розміщувати такого типу рекламу. За останній рік, проте, все ж вдалося виділити 334 площ під соціальну рекламу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Anat Показати IP 20 Квітня 2017 17:34
Типова совдепівська традиція хвалитись кількістю ліквідованого та закритого... Може похваліться шановний пане диреХтор як ви допомагате бізнесу ЯК ПРОЗОРО ТА ЧЕСНО МОЖНА ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА ЗЕМЛЮ для розміщення рекламної продукції? Як працюєте над виділенням місць під рекламу в ПРАВИЛЬНИХ та ВІДВЕДЕНИХ місцях? І.т.д і.т.п. ... P/S/ Доречі ви пишете що ""ЗАробили" майже 5 млн. а бютжет вашого підприємства не хочете оприлюднити ;)?
1111 Показати IP 20 Квітня 2017 21:13
Что за мания все демонтировать? Когда уже будут отчеты о том, что построили, что открыли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus